Onze snelgroeiende organisatie telt momenteel 10 professionele medewerkers. Als aanvulling op het technische team is Mastenbroek Aeroskill is op zoek naar een:

Aircraft Maintenance Engineer

(Fulltime)

Functie:

Wij zoeken een technische professional met affiniteit voor de General Aviation. De ideale kandidaat heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is proactief en een teamspeler. Er heerst bij ons een aanspreekcultuur en een hoge mate van wederzijds respect. Kwaliteit en veiligheid staan altijd op nummer één. Dit realiseren wij vanuit een hecht en gedreven team. Vanuit een informele sfeer informeren en adviseren wij klanten proactief. Samen met het management richten wij ons continu op verbetering.

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een EASA PART-66 license, B1, C.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
  • Persoonskenmerken: nauwkeurig, verantwoordelijk, assertief, zelfstandig en sociaal.

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende functie binnen een technisch hoogstaande organisatie. Als oplossingsgerichte engineer bieden we jou de kans om je continu verder bij ons te ontwikkelen door middel van opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend behoort hier een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bij.

Interesse?

Herken jij je in dit functieprofiel en voldoe jij aan de gestelde eisen? Reageer dan met een CV en motivatie. Stuur je sollicitatie per email naar info@aeroskill.nl t.a.v. Samira Fawzi.
Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.“MORE THAN 45 YEARS OF EXPERIENCE IN AERONAUTIC SAFETY”